even voorstellen...
de vrienden
zorgen voor de Stompe Toren
De Stompe Toren is een uniek Nederlands erfstuk, prachtig gelegen tussen het groen van Spaarnwoude. Wie het kerkje eenmaal heeft bezocht, kan er niet meer omheen: dit erfstuk moet bewaard blijven en dat lukt alleen met de vrijwilligers die zich voor dat behoud inzetten.
waardevolle bestemming
Kortom, de Vrienden zórgen voor de kerk, zonder daarvoor te worden betaald. Gewoon uit liefde voor de Stompe Toren. Zij hebben als doel om de Stompe Toren van Spaarnwoude een waardevolle bestemming te geven en te behouden voor de toekomst.​​​​​​​
Vriend worden
De Vrienden van de Stompe Toren zorgen voor het onderhoud, het restaureren van het kabinet-orgel en zorgen dat het unieke uurwerk in de toren (op tijd) blijft lopen.
Wilt u graag een donatie doen of een bijdrage klik dan HIER om door te gaan naar de pagina DONEREN.

Vrijwilligers
Ook het onderhoud aan de binnenkant van de Stompe Toren moeten we niet vergeten. Daar hebben wij Vrijwilligers voor nodig. Voor uiteenlopende klussen zoals schilderen, poetsen, zuigen of repareren; vooral waar je goed in bent of wat je het leukste vindt om te doen.
Maar er zijn ook andere gelegenheden waarvoor jouw hulp wordt gevraagd: assisteren bij concerten, exposities, bijeenkomsten, huwelijken en evenementen.

Je begeleidt de artiesten en muzikanten op en rond het podium en zorgt in de pauze dat de bezoekers koffie, thee of frisdranken krijgen.
Heb je nog vragen of informatie nodig over het Vrijwilliger worden van de Stompe Toren, klik dan HIER voor de contactpagina.
financieel
Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
heeft iedereen inzage in onze financiën.
Klik HIER om de jaarrekening te bekijken.
Back to Top